MALENE BIRGER
höst,

Hösten är nog den årstid som jag älskar och hatar lika mycket. Det som verkligen lysser upp hösten är alla de vackra kläder man får klä sig i. Lagr på lager med massa mysiga koftor som man kan mysa in sig i framför ljuset som står tänt på bordet. Medans man sitter i sin favorit soffa och läser sin bok medans det väller ner massa regn utanför fönstret.
Medans jag hatar att det blir mörkt, man hinner aldrig se ljuset på dagen. man går till jobbet när de är mörkt och man öppnar dörren och går hem i mörker. man hinner aldrig se de där lilla ljuset som finns på hösten, men det är inte mycket. Sen är har jag ett problem att borra ner mig själv i massa tankar på mitt liv, vad som har hänt och vad som kommer hända. det går nog inte en sekund utan att jag kommer in i de spåret. Men det är nog väldigt vanligt för de flesta på hösten att kommer in i olika deppretioner.

Sitter och lyssna på kent, har nog hört de flesta gobittarna från deras mästerplater!:D


Saknad

Jag har en riktigt stor saknad redan efter min äldsta vän Emelie Voltaire som idag åker till Brighton nu i 3år! vi har alltid haft varandra vid vår sida och det har alltid känns så himla rätt, hon är en underbar tjej som man alltid har roligt med och man delar så himla mycket tillsammas som man kanske inte tar vara på ibland.!Jag har ingen ork att skriva mer, men jag vill bara säga ALLLLL LYCKA TILL DIG, ÄLSKAR DIG!!!

just do it!

Har nog aldrig gråtit så här mycket sen min hund gick bort! att se barn gråta är de jobbigaste som finns, att se hur deras liv för den sekunden bara försvinner ingenting är viktigt då! att förlora någon måste vara det jobbigaste som kommer i ens liv. att försöka gå igenom det och inte tänka på de för mycket, det gå inte. Det kommer alltid komma stunder där man tänker till bara, lukter,sånger,ställen,personer som påminner om det jobbiga som hände. Att alltid ha någon som finns där som orkar lyssna med förståd, det kommer alltid en tid där man själv sitter och pratar om något jobbigt man just har gått igenom som man aldrig kommer kunna släpp så enkelt!

Att få känna sig sed,älskad,omtyckt att få skratta dagligen gör att allting går mycket lättare. Det är så viktigt att känna glädje i de svåra stunderna, att kunna tänka tillbaka på det jobbiga fast med glädje. Att kunan få skratta åt det som man hade roligt med den som man har misst. Att aldrig känna en skuld är verkligen viktigt men det uppkommer alltid och det är verkligen svårt att inte känna det, för man får alltid tankar varför gjorde jag inte så. Det är inte lätt när de är svårt!
jag ha just sett filmen The Last Song, jag trodde aldrig att den skulle vara så här bra. Kan beror på att det är känsliga sener som man blir beröd av.

Ta vara på dem ni har runt omkring er, det kommer en tid för er också!
Att säga jag älskar dig är viktigt, alla behöver det ordet!


RSS 2.0