just love it


en av hundra

Har fått någon jobbig bakterie i magen så kan knappt sitta för då bara kniper det i magen, jag har haft det snart i 3 dagar och väntar bara på att de ska försvinna så att man kan träna ordentligt.

Har precis målat klart en tavla som jag har hållt på med ett tag nu, blev väldigt nöjd!:) det är så himla skönt att sitta bland massa färger och bara kladda som man vill, man känner ett så stort lugnt inom sig. tiden bara förvinner iväg och man känner att de bara har gått några få minuter.

Jag har jobbat som vanligt i dag mellan 06.30-16.00 i Solna, men det är sista vecka. det ska bli så himla skönt att slippa stiga upp 04.30 varje förbennad morgon som jag har gjort hela sommaren. Sen börjar jag jobba i tennishallen igen på måndag, känns okej men jag vill verkligen hitta något mer jobb. söker som sattan just nu, på fredag så ska jag ut på stan och söka bland alla olika affärer! hoppas de nappar:)

Efter jag hade jobbat så möte jag upp mamma i Sickla och köpte massa tyger för ska sy min klänning sen så blir de lite andra klädesplag, så jag kommer befinna mig framför min symaskin hela helgen tror jag.

i morgon blir det jobb och förhoppningsvis lite träning och sen så ska jag fika med tjejerna från tennisen, ska bli sjukt kul:)


regn hos mig

Jag tror de är regn över hela sverige snart! översvämning i lilla Malmö hörde jag på nyheterna, inte kul:(
Jag har varit på jobbet i dag från kl. 06.30-16.00 i regnet mycket roligt kan ja säga er:) men jag har en underbar vän som jag jobbar med så det underlättar väldigt mycket kan ja säga..

Helgen sprang förbi som vanligt men den har varit grymt rolig,
var ute med tjejerna på krogen SOMMAR heter de stället ett helt sjukt underbar plats. sen så har jar tränat en hel del, sen mycket målning på mina tavlor sen syde jag lite på mina kuddfodral och min svarta klänning som snart ska bli verklig:P haha..
men i morgon är de onsdag då är de en ny dag med nya möjligheter, see you

25


TV

   

                                              SVERIGE-SKOTTLAND! kl:19.30

höst,

Just nu så kommer jag att komma iväg till Paris i Höst,
så himla underbart att komma bort! och speciellt till en
skönhets stad som paris!:)

?


                          SÅ KUL ATT HOPPA I VATTENPÖLAR!!

paris

Sitter och kollar på alla olika förslag som kommer upp på resor till Paris, vill åka ditt nu!

skulle vara så otroligt skönt att bara åka någon stanns och stänga av mobilen och gå vilse i paris bland alla människor och sätta sig på ett litet fik.


ZZ Top

24 Oktober så ska man se dem här gubbarna


inköpNy inköpta jackan och väskan kommer från Red Coller Project har super fina saker
+ de jag hade på mig idag:)

sen tröjan från Weekday.


fredag


jag i går på Cafe 60

torsdag

dessa tjejer tillbringade jag lite av kvällen med igår på Cafe 60

 


like a song


dum av mig


Daniel Adam - Ray


puss


regn

det regnar, nej menar du verkligen det? undra när de ska sluta? jag har köpt ett par jätte fina blommiga gummistövlar:D jätte jätte fina ska jag säga er. jag har semester denna vecka, jag gick till jobbet och jag och min kompis som jobbar tillsammans jobbar till v.32 men vi har en semetser vecka som inte vi har haft än, så vi ringde chefen och frågade om vi kunde ta ut den denna vecka istället och det gick jätte bra så här sitter jag och njuter för det:) så vi kommer att jobba till v.33 istället men det kommer bli skit grymt! i dag har jag varit och yrat runt i massa olika affärer med mina föräldrar och jag köpte ingenting, fast jag ska ditt imorgon för att jag la undan massa fina kläder och jackor inför höste, det känns lite sorligt att man börjar rusta upp för höst kläder. men någon gång ska de ske också!:) men jag ska snart ut och ta en promenad med mina fina gummistövlar.
Bilder kommer på stövlarna och min kläder i morgon...

Nu blir det lite Snook i högtalarna.

see you/ like a song


moto boy


sova?

snart så ska man sova för man ska upp och jobba i morgon som vanligt, har gjort det hela sommaren. men jag är har vänt mig vid det nu men man tackar fortfarande inte nej till sovmorgon:) klockan ringer 04.15, kan bara säga att Stockholm är väldigt vackert på morgonen för de som inte är upp vid den tidpunkten på dygnet:)

När inte Bossen ser så passar man på att sova lite på jobbet:)


It's a long way we've come

En bild säger så himla mycket!


i find you..


hängmattan nästa för mig


skynda att älska

Att bara kunna vara och inte göra någonting är verkligen helt perfekt som man aldrig kan tycka illa om. Att verkligen gå till sitt favoritställe och bara vara är guldvärt. Att koppla bort allt som händer runt omkring dig och stänga av mobilen för en stund så att man inte känner sig stressad av omvärlden för just den stunden. Ta vara på de man har omkring sig, de människor som man har runt omsig måste man ta vara på för vänner växer inte på träd som äpplen. Att sluta gymnasium trodde jag skulle verkligen bli helt sjukt skönt, visst hade jag rätt till den vissdel men alla vänner man har haft genom alla åren alla olika personer med olika personligheter som man har lärt känna men man har tappat kontakten med dem. Man tar varandra kanske lite för mycket för givet i vissa ögonblick. man ses varje dag i skolan och vet att man ser dem varje dag men sen när det helt plötsligt tar slut så måste man verkligen hålla kontakten själv också det går inte att förlita sig till dem andra, för de kanske känner likadant som dig att nej men jag hörde av mig sist. visst till slut så kanske det bli jobbigt att höra av sig hela tiden men då tycker jag att man ska ta upp de när man ses. det är så himla viktigt med dem som man lever med att dem finns kvar i de svåra situationerna som kommer att dyka upp under livets gång. och när de väl kommer så vill man har någon som kan sätta sig ner och lyssna på vad man vill säga. Så skynda att älska!


RSS 2.0